Grafisch projectmanager/DTP-er (vacature gesloten!)

Boom groeit! Daarom zijn wij op zoek naar een fulltime grafisch projectmanager/DTP-er. Je werkt nauw samen met alle afdelingen van de organisatie en bent dagelijks bezig met het ontwikkelen, bewerken en produceren van communicatiemateriaal voor onze projecten. Met het door jou uitgevoerde materiaal draag je bij aan een overtuigende uitstraling van onze klant en zijn product of dienst aan bezoekers en doelgroepen op de beurs. Geen dag is hetzelfde, je werkt zowel zelfstandig als ook in een team van specialisten aan een groot aantal verschillende projecten.

Wie zoeken wij?
Iemand met voldoende kennis van (groot formaat) printwerk, die oog heeft voor detail en proactief is. Een talent dat goed kan plannen, overzicht houdt, prioriteiten stelt en creatief oplossingsgericht werkt. Je bent verantwoordelijk voor verwerking, opmaak en controle van grafische bestanden binnen Adobe Creative Cloud. Je hebt ruime kennis van digitaal print- en drukwerk en ervaring met sign. Als grafisch werkvoorbereider houd je je bezig met klantcontact, het uitwerken van grafische uitingen en het plaatsen van bestellingen. Onze wereld met deadlines kan soms hectisch zijn en in die drukke tijden lukt het jou om -samen met je collega’s- alle ballen in de lucht te houden. Als je dan ook nog eens 2 tot 5 jaar ervaring hebt in onze branche heb je sowieso onze aandacht gevangen!

Wat bieden wij?
een fulltime functie
lekkere werkplek in een mooi kantoor
alle ruimte voor eigen input
een no-nonsense bedrijf met een informele werksfeer
pensioen en reiskostenvergoeding
maandelijks borreluurtje

Over Boom
Boom Exhibits & Interiors in Oisterwijk is een full service bedrijf dat al meer dan 35 jaar stand- en interieurbouwprojecten voor diverse opdrachtgevers realiseert. We werken en bouwen op tentoonstellingen en evenementen in Europa en daarbuiten. We hebben de nodige expertise in huis; van ontwerp en grafische studio tot een moderne werkplaats, logistiek en opslag. In een jong team van 35 mensen werken we elke dag aan mooie projecten. Enkele bekende klanten waar wij voor werken zijn Apollo Vredestein, Cono Kaasmakers, Shoeby en Tricorp.

Locatie
Oisterwijk (vlakbij het station)

Start
Zo snel mogelijk

Meer info
Interesse? Mail je cv met motivatie naar Jolanda Lanslots: jolanda@boombv.com

Boom B.V.– Sprendlingenstraat 37 – 5061 KM Oisterwijk