Meewerkend voorman standbouw

Boom groeit! Daarom zijn we op zoek naar een meewerkend voorman standbouw. Ons bedrijf ontwerpt op maat gemaakte stands voor vakbeurzen in Europa en daarbuiten. In ons magazijn in Oisterwijk bereid jij je stand voor. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat je samen met je collega’s de stand op gaat bouwen op locaties in Nederland en daarbuiten. Als onze nieuwe collega heb jij de capaciteit om je collega’s aan te sturen en na een lange dag nog te motiveren om door te gaan totdat het werk af is. Je zorgt ervoor dat iedereen zich aan de planning houdt en dat je collega’s precies weten wat ze moeten doen. Je geeft leiding aan alle vakmensen die meewerken en je helpt zelf ook mee om de uiteindelijke stand aan een tevreden klant op te kunnen leveren. Kortom: een afwisselende baan waarin je zowel met je handen als met je hoofd werkt.

Wie zoeken wij?
Iemand met een flexibele en stressbestendige instelling, een voorman met leidinggevende en aansturende werkervaring in de standbouw. Je beschikt over technische kennis en ruimtelijk inzicht. Je weet dat je ook regelmatig ’s avonds of in het weekend kunt worden ingezet. Je draait je handen niet om voor fysiek zwaar werk, je kunt goed omgaan met planningen en deadlines en je bent makkelijk in de omgang met mensen. Beheersing van de Engelse en Duitse taal en het hebben van rijbewijs C is helemaal tof!

Wat bieden wij?
een fulltime functie
alle ruimte voor eigen input
een no-nonsense bedrijf met een informele werksfeer
pensioen en reiskostenvergoeding
maandelijks borreluurtje

Over Boom
Boom Exhibits & Interiors in Oisterwijk is een full service bedrijf dat al meer dan 35 jaar stand- en interieurbouwprojecten voor diverse opdrachtgevers realiseert. We werken en bouwen op tentoonstellingen en evenementen in Europa en daarbuiten. We hebben de nodige expertise in huis; van ontwerp en grafische studio tot een moderne werkplaats, logistiek en opslag. In een jong team van 35 mensen werken we elke dag aan mooie projecten. Enkele bekende klanten waar wij voor werken zijn Apollo Vredestein, Cono Kaasmakers, Shoeby en Tricorp.

Locatie
Oisterwijk (vlakbij het station)

Start
Zo snel mogelijk

Meer info
Interesse? Mail je cv met motivatie naar Jolanda Lanslots: jolanda@boombv.com

Boom B.V.– Sprendlingenstraat 37 – 5061 KM Oisterwijk