My Bubble

Thuiswerken in een drukke omgeving met afleiding van familie, televisie, huisdieren of collega’s kost veel energie en tijd. Om deze reden introduceren we u graag de ‘My Bubble’! My Bubble biedt uitkomst om uw eigen bubbel in een woonomgeving of zakelijke omgeving te creëren. Een comfortabele plek om rustig te werken, online te vergaderen of om documenten door te lezen. 

Ergonomisch design
Een ergonomische werkplek is van groot belang om lichamelijke klachten te voorkomen. Wanneer medewerkers zich geestelijk en lichamelijk gezond voelen, verbetert de werksfeer, de motivatie en de creativiteit van medewerkers. De juiste ergonomie in de werkomgeving draagt hier veel aan bij. De My Bubble is zo ontworpen dat hij ergonomisch verantwoord is en u uw geen zorgen hoeft te maken over lichamelijke klachten.

Akoestisch verantwoord
De akoestische kap is gemaakt van gerecycled vilt, genaamd ‘Felt’ en zorgt ervoor dat u minder afgeleid wordt door omgevingsgeluiden- en bewegingen. Met de My Bubble kunt u dus rustig en geconcentreerd werken, terwijl u in een drukkere omgeving zit.

Vormgeving
De My Bubble is in verschillende varianten te verkrijgen. Zo zijn er talloze mogelijkheden in kleur en materiaal. De My Bubble kan zelfs in de huisstijl van uw onderneming gemaakt worden zodat deze in het kantoorinterieur past.

Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@boombv.com.

My Bubble