Ervaren standbouwer

Boom groeit! Daarom zijn we op zoek naar (ervaren) standbouwers. Ons bedrijf ontwerpt op maat gemaakte stands voor vakbeurzen. Het is jouw taak om deze stands op te gaan bouwen op locaties in Nederland en daarbuiten. Als onze nieuwe collega bereid je je eigen projecten eerst voor in ons magazijn in Oisterwijk voordat je op pad gaat naar de beurslocatie. Je hebt affiniteit met het aansluiten van verlichting en overige elektrische apparatuur. Het is een afwisselende baan waarin je zowel met je handen als met je hoofd bezig bent aan een klus die een tevreden klant oplevert!

Wie zoeken wij?
Iemand met een flexibele en stressbestendige instelling, liefst met werkervaring in de standbouw.
Je beschikt over technische kennis en ruimtelijk inzicht en je weet dat je ook regelmatig ’s avonds of in het weekend kunt worden ingezet. Het zou fijn zijn als je in de omgeving van Oisterwijk woont. Je draait je handen niet om voor fysiek zwaar werk, je kunt goed omgaan met planningen en deadlines en je bent makkelijk in de omgang met mensen. Beheersing van de Engelse en Duitse taal en het hebben van rijbewijs C is helemaal tof!

Wat bieden wij?
een fulltime functie
lekkere werkplek in een mooi kantoor
alle ruimte voor eigen input
een no-nonsense bedrijf met een informele werksfeer
pensioen en reiskostenvergoeding
maandelijks borreluurtje

Over Boom
Boom Exhibits & Interiors in Oisterwijk is een full service bedrijf dat al meer dan 35 jaar stand- en interieurbouwprojecten voor diverse opdrachtgevers realiseert. We werken en bouwen op tentoonstellingen en evenementen in Europa en daarbuiten. We hebben de nodige expertise in huis; van ontwerp en grafische studio tot een moderne werkplaats, logistiek en opslag. In een jong team van 35 mensen werken we elke dag aan mooie projecten. Enkele bekende klanten waar wij voor werken zijn Apollo Vredestein, Cono Kaasmakers, Shoeby en Tricorp.

Locatie
Oisterwijk (vlakbij het station)

Start
Zo snel mogelijk

Meer info
Interesse? Mail je cv met motivatie naar Jolanda Lanslots: jolanda@boombv.com

Boom B.V.– Sprendlingenstraat 37 – 5061 KM Oisterwijk